Jeanne Bouwman

Jeanne Bouwman (20). Single. Woont vanaf haar tweede jaar in Vlissingen. Kassamedewerker bij AH. Wilde altijd al een meisje zijn. Draagt make-up, nagellak en loopt vaak in een rok.

“Ben gereformeerd vrijgemaakt opgevoed. De kerkenraad is in elk geval accepterend. Hoe de kerkgemeente erover denkt weet ik nog niet. Verdeeld denk ik. Net zoals mijn familie.”

“Ik heb een halfjaar in Maastricht gestudeerd. Tolk Frans. Maar dat beviel niet. Wil nu beginnen met muziekeducatie. Ik speel al heel mijn leven tuba bij Vlijt en Volharding in Souburg.”

“Verder speel ik piano, gitaar, dwarsfluit. Zoals ik het nu voor me zie wil ik muziekdocent worden. Dat ik de kennis en vreugde van de muziek kan doorgeven. Ben ermee opgegroeid.”

“Het is fijn wonen in Vlissingen. Dicht bij het water. Het windorgel. Michiel de Ruyter. Uncle Beach. Kijken hoe een boot in de sluis vaart. De geschiedenis van de stad is ook interessant.”

“We wonen aan de Edisonweg. Een groot huis waarvan de tuin aan het jaagpad grenst. Zwemmen doe ik meestal in het kanaal. Vlak bij de oude zwemschool dat later botenhuis werd.”

“Wat 2023 betreft. Er is helaas een lange wachtlijst voor behandelingen. Hormonen en operaties. Hoop voor de toekomst. Echt fijn dat ik al op m’n werk Jeanne wordt genoemd en háár.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.