Jeffrey Beenhouwer

Jeffrey Beenhouwer (33). Getrouwd, 2 zoons. Geboren in Vlissingen. Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling. Stuurt te ontwikkelen wijken en bouwprojecten aan in Vlissingen.

“Ik wilde het liefst in Vlissingen blijven wonen en werken. Familie. Vrienden. Alles komt hier vandaan. Fijn ook dat je vanuit je werk een bijdrage aan je eigen stad kan leveren.”

“Het Scheldekwartier gaat heel goed. Er zijn 360 huizen in aanbouw. 90% is verkocht. Mooi dat de stad zo weer ‘geheeld’ wordt. Driekwart van de kopers woont al in Vlissingen.”

“Mijn herinneringen aan vroeger: de Olauline uitzwaaien. Kijken naar Bløf op een ponton voor de boulevard. Eindeloze zomers op strand. Verjaardagsfeestjes vieren bij Kontiki.”

“Om een beetje op de hoogte te blijven hoe alles erbij staat, fiets ik altijd via verschillende routes door de stad. Elke wijk is een kind van zijn tijd, met zijn specifieke kenmerken.”

“Soms kun je die prachtig herinrichten, zoals de Verkuyl Quakkelaarstraat of Uncle Beach. Uitdagend zijn de delen van de binnenstad rondom de Lange Zelke en het Scheldeplein.”

“Vlissingen gaat nóg geliefder worden denk ik. Het zicht op zee. De schepen raken je aan. Diversiteit. Groeipotentieel. Een stad waar de Vlissingers terecht trots op kunnen zijn.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *