Jessica Janssens

ikbenvliss65-janssensJessica Janssens. 42 jaar. Getrouwd, 3 kinderen. Geb. Eindhoven. Zit sinds haar 17e jaar in een rolstoel. Woont vanaf 2008 in de Badhuisstraat.

“Het viel ons meteen op dat de mensen hier zo nuchter, relaxed en open zijn. Ik vind het geweldig om in Vlissingen te wonen. Er is altijd wat te doen.”

Met de nieuwe ‘kinderkopjes’ in de stad is ze niet blij. De brede voegen zorgen ervoor dat er veel niveauverschillen zijn. “Dan ga je van kedoeng kedoeng.”

“Het toezicht daarop is verslechterd, vind ik. Dan zou ik de verantwoordelijk ambtenaren in een rolstoel willen zetten en zeggen: probeer het zelf eens.”

“Het Badstrand kan ik op via betonpaden. Er is daar zelfs een invalidentoilet. Echt uniek. Er is er ook nog een in de bibliotheek. Tijdens openingsuren.”

“Het mooiste in Vlissingen is het strandleven, de boulevard. Het geluid van de zee, de meeuwen, de misthoorns, de schepen. Ik word er altijd blij van.”

“En weet je dat er bij ons vaak herten komen? Laatst voelde ik me bespied. Stond er een op 2 meter afstand te kijken. Een omgekeerde dierentuin dus.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *