Jochem Weststrate

Jochem Weststrate (33). Single. Geboren in Middelburg. Woont sinds 2012 in Vlissingen. Algemeen directeur Cinecity XL Producties, waaronder CTV Zeeland.

“Het allermooiste is het verbinden van de verschillende delen van Zeeland. Bij CTV Voetbal lukt dat het best. En alle lagen van de bevolking komen daar voorbij.”

“Voor mij begint het voorjaar hier altijd als ik een shabby Mercedes cabrio zie met een dikke Duitser en dito vrouw die denken dat ze in San Tropez rijden.”

“Vlissingen mist een vijfsterrenhotel op de boulevard. Ik hoop echt dat het op de plek van Britannia komt. Dat trekt weer andere horeca aan en activiteiten.”

“Ik woon in de Kasteelstraat. Een knusse Vlissingse straat. Ondanks de overlast voel ik me er veilig. Zeg iedereen gedag. Míjn fiets wordt niet gejat hoor.”

“Vlissingen vind ik opgeknapt. We zijn op de goede weg denk ik. Ook door warme mensen die goede initiatieven hebben en echt van de stad houden.”

“De Zware Plaatwerkerij is prachtig geworden. Daar openen we in januari een bioscoopzaal. Dan kunnen de achterkleinkinderen met oma naar de film.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.