John Dane

ikbenvliss119-johndaneJohn Dane (59). Samenwonend, 2 zoons. Geboren in Vlissingen. Lid van College van Bestuur HZ die nu voor het zevende jaar in de top 3 van beste hogescholen staat.

“De HZ is heel belangrijk voor Zeeland. Deze provincie heeft HBO’ers nodig om te kunnen concurreren. Mensen ook die hier blijven wonen na hun studie.”

“Vlissingen heeft voor mij iets ondefinieerbaars. Als ik ben weggeweest en weer terugkom, loop ik altijd de boulevard op. Perfect. Die wind. Dat gevoel.”

“En niet te vergeten het uitzicht. Die foto van de huidige skyline -vanaf het windorgel genomen- vind ik net zo iconisch als die van de overslaande golf.”

“We speelden vroeger bij storm altijd op de glooiing. Dan daagde je de zee uit. Kreeg je thuis op je donder omdat je weer natte voeten had gekregen.”

“Mijn oudste zoon werd geboren in de Sardijntoren. Waarschijnlijk de eerste en laatste baby daar. Gewéldig toch. Alle bewoners kwamen ons feliciteren.”

“Het zou mooi zijn als Vlissingen en Middelburg samen zouden gaan. Dan heb je een prachtig oud centrum én een unieke boulevard. Maar ja: de emotie hè.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.