Joke Bux

Joke Bux (58). Samenwonend, 3 kinderen. Geboren in Geleen. Eigenaar van Avanti: ambulante, individuele begeleiding en dagbesteding. Woont 22 jaar in Zeeland. 

“Mijn overgrootvader begon scheepswerf Meerman in Arnemuiden. De Zeeuwse nuchterheid heb ik geërfd. En dat in combinatie met een idealistische levenshouding.”

“Uit mijn werk is De Knipbeurs gegroeid. Tweede kanskleding. Een gat in de markt. Wegens groot succes zijn we verhuisd naar waar ooit Modehuis Hooijdonk zat.”

“Vlissingen is heerlijk. Ik hou heel erg van de wind. En mooi dat je de stad weer ziet opbloeien, zoals Walstraat-Zuid. Dat heeft jaren in het verdomhoekje gezeten.”

“Zelf woon ik op de Zeilmarkt. Het pand met het grote ronde raam. We hebben een geweldig uitzicht. Op de jachthaven. Op Michiel. Op de schepen die voorbij varen.”

“Ik hou van het oude Vlissingen. Ook van de variëteit in terrasjes en eetgelegenheden. Marokkaans, Portugees, Grieks. Heerlijk voedsel. Vlissingen heeft het allemaal.”

“De mensen kennen me. Dat vind ik fijn. Voor de winkel zijn we druk op zoek naar extra personeel. Ik zie het nieuwe seizoen weer met veel enthousiasme tegemoet.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Joke Bux

  1. ARIF schreef:

    Hoi joke hoe gaat het met je hier met mij perfect lekker warem alanya Turkije groetjes arif Avci

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *