Kay Thurnim

ikbenvliss48-kay2Kay Thurnim. 36 jr. Geb. Vlissingen. Single. 1 kind. Scheepsverlader. Zoon van ‘Turry’ die in 1957 tot de eerste Surinamers op de zeevaartschool behoorde.

“Turry eindigde in de horeca en ik begón er. In die zin lijken we dus op elkaar. Maar ik vond het niks om te werken als een ander vrij was”.

“Wat Vlissingen betreft ben ik best wel ‘n zeikerd. Er kan heel veel veranderd worden. Heb zelfs wel ‘ns overwogen om naar Middelburg te gaan”.

“Maar Vlissingen knaagt enorm als je weg bent. Zoals even wat drinken op het terras of even naar het strand gaan. Dat maakt het zo goed hier”.

Hij woont aan de Koudekerkseweg met uitzicht op het ‘park’. “Erg fijn daar, alleen word ik gek van die voorbijrazende Connexxionbussen”.

Kay is van de orde en de regelmaat: werken, leren voor veiligheidskundige, eten maken, opruimen en op gezette tijden voor zijn zoontje zorgen.

”En ik hou van vrienden, muziek en vooral van veel gezelligheid. Waarom ik nog single ben? Ik kan iets te gemakkelijk alleen zijn, hahaha”.

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Kay Thurnim

  1. Erwin Kotzebue schreef:

    Goede middag Kay,
    Mijn naam is Erwin Kotzebue. Na lang zoeken ben ik op jullie achternaam en informatie gestuit (mijn zoekactie begon bij Turry). Ik heb in de zeventiger jaren van de vorige eeuw in Vlissingen gewoond en heb (net als je vader) de hogere Zeevaartschool op de Boulevard bezocht. Ik heb je vader gekend en ik bespeur om en bij bij jullie (bij jou en bij je vader) dezelfde levenshouding. Je vader was een geliefde man, een harde werker die oog had voor sfeer; een mensen mens! Ik kwam in 1974 (na mijn komst in Nederland) heel vaak in Tum Tum en vanaf die plek is mijn ankerpunt in Nederland begonnen. Het was een prachtige ongedwongen tijd en ik heb het als een eer ervaren om je vader te hebben ontmoet in de zeventiger jaren.Groetjes en het gaat je goed…….. Erwin.

  2. AR schreef:

    Is hij nog steeds single? 😏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *