Kees Bijl

Kees Bijl (71). Getrouwd, 3 kinderen. Geboren in Zwijndrecht. Majoor bij het Leger des Heils. Werkte van 1987 tot 1996 in Vlissingen. Keerde na zijn pensioen weer terug.

“Vlissingen voelde als mijn roots. Mijn grootvader zat ook in het Leger in Vlissingen. Contacten hier zijn hechter vanwege de kortere lijnen. We voelen ons op ons gemak.”

“Heb altijd fijn gewerkt hier. Ook het caféwerk. Tijdens mijn officiersopleiding was het naast het geloof ook belangrijk dat je weet wat er om je heen in de wereld gebeurt.”

“Heb in een speelgoedzaak in Keulen gewerkt. Afdeling modelspoortreinen. Het mooie is dat ik de passie over dat stukje hobby daarna ook kon toepassen in mijn geloof.”

“Ik ben blijven werken. Het geeft heel veel voldoening. Het opbouwen van vertrouwens-relaties. Samen keuvelen. Je ziet mensen zelfverzekerder worden. Daar gaat het om.”

“Meestal zit ik op kantoor in Middelburg. Een stukje management. Maar hier met de bus op straat staan hoort er ook bij. De Vlissingers zijn goedgeefs geweest. Heel fijn.”

“Veel mensen moeten in deze coronatijd bezoekjes missen. We brengen kerstpakketten rond. Mijn wens is dat men niet bij de pakken neerzit maar blijmoedig 2021 ingaat.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.