Kendread Engeldal

ikbenvliss96-kendreadKendread Engeldal (57). Gehuwd, 7 kinderen. Geboren in het district Para in het noorden van Suriname. Woont in Vlissingen sinds 1979. Reggaezanger.

“Reggae is de muziek van de tropen die je aan de mensen hier wil laten proeven. Net zoals met eten. Ja, ik eet ook gewoon een lekker stamppotje hoor.”

“We repeteren meestal in Rotterdam. Ik ben altijd bezig met muziek. De hele dag door. Dan ga ik even een rondje lopen en dan ga ik weer muziek maken.”

“Wat ik belangrijk vind is dat mensen elkaar respecteren en van elkaar houden. Ieder mens is uniek. Ook je buren helpen als dat nodig is. Ja toch man.”

“Vlissingen is lekker, is rustig. Ik probeer het altijd naar m’n zin te maken. Ik zeg altijd dat ik in ‘Las Vegas’ woon, hahaha. Dat is in de Bloemenlaan hè.”

“’s Morgens sta ik meestal om 6 uur op. Samen met m’n vrouw. Gezellig eten en theetje drinken. Even praten met elkaar voordat m’n vrouw gaat werken.”

“Tuurlijk mis ik Suriname. Je leeft daar buiten. M’n moeder en familie wonen er. Maar ik ga voorlopig niet terug. Nee toch man, ik heb hier m’n kinderen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.