Khaled Boufrahi

Khaled Boufrahi (44). Getrouwd, 3 kinderen. Geboren in Vlissingen. Werkt als applicatiebeheerder, IT-er, bij de gemeente. Is tevens lid van de vrijwillige brandweer in Vlissingen.

“Ik ben opgegroeid in de Bloemenbuurt, Bossenburg en de Bonedijke. Heel gezellig. Smartphones bestonden nog niet. Na school ging je voetballen op het pleintje in de Bloemenlaan.”

“Ik heb echt een heel fijne jeugd gehad. Je kent elkaar allemaal vanuit de straat of de voetballerij. Mijn ouders zijn eerste generatie Marokkanen. Mijn vader werkte bij De Schelde.”

“In de zomervakanties met een busje naar Marokko. Een groot avontuur. Kamperen. Dan zei m’n vader: kijk, daar kunnen jullie eten halen. Na zes weken ging hij dan alles betalen.”

“Een voetbalmaatje zei dat er een enorm tekort is bij de brandweer. Ik wilde wat doen voor de gemeenschap. Heb de opleiding bijna afgerond en mag nu al mee bij calamiteiten.“

“Na de MBO ben ik gaan werken. Dat is heel goed bevallen. Daarna pas doorgeleerd en doorgestroomd. 18 jaar bij CZ, 4 jaar bij het ADRZ en sinds een halfjaar bij de gemeente.”

“Weet je wat hier zonet in de hal van het stadhuis gebeurde? Een man komt binnen, urineert in een hoekje en loopt weer weg. Waar gaat het allemaal heen met onze samenleving?”

Dit bericht is geplaatst in Ik ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *