Ko Minderhoud

ikbenvliss144-minderhoudKo Minderhoud (71). Single. 2 dochters. Geboren in Serooskerke. Werkte bij Thermphos. “Ik was al met de VUT toen het failliet ging”. Woont vanaf ’81 hier.

“In het Westdijkhofje onder de boulevard. Kleine huisjes. Heerlijk rustig. Met z’n allen houden we de tuin bij. Er staat een grote lindeboom met een bank.”

“Nooit spijt van gehad dat ik naar Vlissingen ben gekomen. Er hangt hier een open en directe sfeer. Voelde me ook meteen door de mensen geaccepteerd.”

“Vroeger was ik sportief. Twee alternatieve elfstedentochten gereden. Een motortocht van 7 maanden door Australië. Tegenwoordig heb ik alleen een fiets.”

“Zit regelmatig op het leugenbankje bij Michiel tussen al die ouwe knakkers. Leuke verhalen hoor je daar hoor. Ook van toeristen die daar elk jaar komen.”

“M’n weken zijn goed gevuld: drie dagen bridgen, op woensdag klaverjassen, vrijdags naar het café, op zaterdag GPC en op zondag muziek in Panta Rhei.”

“De toekomst? De tachtig haal ik niet hoor. Dat geloof ik niet. Dus in dat opzicht zie ik het somber in. Maar ja, de zomer komt er weer aan. Gelukkig wel.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *