Lex de Meester

ikbenvliss136-demeesterLex de Meester (67). Getrouwd. Geboren in Vlissingen. Persfotograaf bij de PZC. “Ik heb de fotovakschool gedaan, maar je leert het vak pas echt in de praktijk.”

“Ben een zzp’er van het eerste uur. Ontzettend fijn om voor de krant te werken. Elke dag naar m’n zin, ook al straalt dat er misschien niet altijd vanaf.”

“Welke foto me bijgebleven is? Bijvoorbeeld die van een boerin die op de boulevard als een soort Kniertje door een verrekijker tuurt. Heb er destijds veel van verkocht.”

“En Paul Verhoeven gebruikt nu worldwide het portret dat ik tijdens Film by the Sea van hem maakte. Leuk toch voor een lul de behanger uit Vlissingen.”

“Vlissingen is een heerlijke, waanzinnige stad. Maar het lijkt wel een complot daar bij de gemeente. Altijd alles traineren. Ik word er soms moedeloos van.”

“Toen ik jong was had je de Kromme Elleboog nog en de Noordstraat. Alles hebben ze gesloopt. En wat hebben we ervoor teruggekregen? De Lange Zelke.”

“Erger me ook rot aan de afvalbakken hier achter de St.Jacobskerk. Ondanks protesten. Geen porem toch? Maar voor de rest gaat het goed met me hoor.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.