Lex Veldhuis

ikbenvliss133-veldhuisLex Veldhuis (33). Samenwonend. Geboren in Vlissingen. Was NK pokeren. Enige Nederlander die op de Amerikaanse tv aan de grootste pokergames meedeed.

“Het sociale en het psychologische aspect vind ik leuk. Van penoze tot directeurs, van macho’s tot verlegen types. En allen hebben hun eigen pokerstrategieën.”

“In verband met de belasting woonde ik eerst in het buitenland. Toen ik hier eens met m’n maat een sixpack dronk in een duinpan, dacht ik: jee wat relaxt.”

“Deze zomer waren er vrienden uit Groningen. We zaten op het Badstrand. Het was bijna avond. Nog 25oC. Ze zeiden: wat is dit voor een verborgen paradijs.”

“Nu woon ik in de Wagenaarstraat. Weer met m’n eerste vriendin. Ik geniet van het stadskarakter: de mentaliteit, het water, de rust, de industriële gebouwen.”

“Snap alleen niet dat het zorgcentrum niet in de Machinefabriek is gebouwd. Nu is er zo’n kolossale aanbouw bij de Plaatwerkerij in plaats van een mooi parkje.”

“Als ik stop met pokeren, wil ik ondernemen hier. Voorop moet staan dat het iets bijdraagt en opbouwt. Dingen die er nog niet zijn maar waar wel behoefte aan is.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *