Lieven Middelhoek

Lieven Middelhoek (31). Samenwonend. Geboren in Vlissingen. Heeft een osteopathiepraktijk aan de Singel 9. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid, zwangerschap en kinderosteopathie.

“Alles in het lichaam hangt samen. Dat probeer je weer in balans te brengen. De energie die het geeft als je hoort dat iemand nu wél zwanger raakt. Of dat de baby niet meer huilt.”

“Heb vijf jaar in Gent gewoond en gestudeerd. Miste heel erg de schone lucht daar. Met het OV was je minimaal vier uur onderweg. Maar ik ging toch lekker elk weekend naar huis.”

“Mijn jeugd speelde zich af in Bossenburg. Altijd buiten aan het spelen. Mijn ouders zijn Rotterdammers. Ik spreek geen Zeeuws, maar ik zeg wel ‘laat maar doen’ als ik iets niet wil.”

“Aan vreemden zeg ik altijd over Vlissingen dat de schepen zo dichtbij komen. En dat we het beroemde Zeeuwse licht hebben. Door de schittering van de zoutkristallen in de zee.”

“Mijn opa was de architect van hotel Britannia. De bekende mozaïekstenen bleken door het felle licht veel te flets over te komen. Die moesten toen allemaal opnieuw besteld worden.”

“Ben echt een zonnekind. Na m’n werk ga ik vaak naar ons daghuisje op het Nollestrand. Pastasalade mee. Met je voeten in het zand. Meer heb je niet nodig. Dat is geluk voor mij.”

Dit bericht is geplaatst in Ik ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *