Liselot van der Baan-Smulders

Liselot van der Baan-Smulders (30). Getrouwd. Geboren in Sint Jansteen. Is -net zoals haar man Bart- dierenarts bij dierenkliniek De Ark. Woont sinds vier jaar in Oost-Souburg.

“Na m’n studie in 2015 wilde ik weer heel graag terug naar Zeeuws-Vlaanderen. Maar een baan vinden was moeilijk toen. Nu is er juist een tekort. Bij De Ark kon ik werk krijgen.”

“Het lijkt een andere provincie, maar het voelde meteen als thuis. Ben zelfs verliefd geworden op deze kant van het water. De mensen zijn veel hartelijker dan ik van tevoren dacht.”

“We hebben meteen een borrel gegeven voor de hele straat. Zo hebben we ze in één keer leren kennen. Van de bakker in de Kanaalstraat kregen we zelfs gebak mee dat over was.”

“Onze praktijk heeft een groot team. Ieder zijn eigen specialisatie. Zoals in de grote stad. Uniek in Zeeland. Daarom kunnen we veel aanbieden. Trek je alles naar een hoger plan.”

“Ikzelf heb me gespecialiseerd in kippen. Hele leuke dieren. Slim. Gezellig. Met een eigen karakter. Ik hou verder van laagdrempeligheid. Veel kletsen. En niet al te moeilijk doen.”

“Ben erg dankbaar voor alle vrijwilligers van de stichting Dierenwelzijn Walcheren, Scheldekat en de Dierenambulance. Die staan 24/7 klaar. Een huisdier maakt een mens gelukkig.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.