Loes van Bree

Loes van Bree (26). Samenwonend. Geboren in Vlissingen. Studeerde leisure management in Breda. Werkzaam bij Allyourz, een lokaal platform voor vrije tijd en vakantie in Zeeland.

“Sinds ik daar werk ontdek ik meer plekjes in Vlissingen. Ook leuke winkels waar ik eerst niet kwam. Vintagezaken. Conceptstore Tof. ’t Pothuys. Eerst ging ik alleen maar naar ketens.”

“Vroeger dacht ik altijd: ik vind het saai hier. Maar in Breda voelde ik me bij mooi weer opgesloten. Samen met de rest van Breda op een kleedje in een park zitten. Nee, niks voor mij.”

“Daarom ging ik vaak in de weekenden terug naar huis. De vrijheid hier. Het strand en de natuur. Als kind heb je dat niet door. Maar na mijn studie dacht ik: Vlissingen is het gewoon.”

‘Mijn favoriete plekje is omgeving Dokje. Zou leuk zijn als daar nog eens horeca komt. Nu haal ik een broodje en eet ik dat op het muurtje op. Uitkijkend op de jachtjes en het water.”

“Ons huis staat in de Glacisstraat. Je zit zo in de stad. De multiculturele winkels in de Scheldestraat vind ik echt top. De Turkse bakker. Roti bij de Surinamer. Of een broodje bij Prem.”

“Super wat er allemaal in Vlissingen gerealiseerd wordt. Ik merk om me heen dat het imago ook ten positieve aan het veranderen is. Blij dat ik hier ben geboren. Trots dat ik hier woon.”

 

Dit bericht is geplaatst in Ik ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *