Louk Peperkamp

Louk Peperkamp (32). Samenwonend, 1 zoon. Geboren in Vlissingen. Sinds 2011 beheerder Timmerfabriek en vanaf dit jaar ook exploitant Lasloods.

“Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in fabriekshallen. Grote, imponerende ruimtes waar altijd in is gewerkt. Je doet een stap terug in de tijd.”

“Ik ben verknocht aan Vlissingen, een kleine vrijstaat in de positieve zin van het woord. Geen kapsones. Genoeg leefruimte. Je wordt in je waarde gelaten.”

“De gang van de seizoenen vind ik bijzonder prettig. Als ik nu met de hond loop, is soms heel het strand tot aan het windorgel van ons alleen. Zo fijn.”

“Wel zou het mooi zijn als er meer eenheid en rust komt in de uitstraling van de stad. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons kroonjuweel, de boulevard:

“Slordig afgewerkt wegdek. Tegels met golfmotief. Gewone stoeptegels. Paaltjes. Keien. Keienperkjes. Betonblokken. En glitterasfalt rondom Michiel.”

“Dankzij de Timmerfabriek kon ik geld investeren in de Lasloods: de laatst overgebleven Scheldehal die we hebben kunnen behouden voor Vlissingen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.