Madhu Brunner-van der Kleij

Madhu Brunner-van der Kleij (41). Getrouwd, 3 kinderen. Geboren in India. Opgegroeid in Vlissingen. Eigenares van Zorgbeleving De Blauwe Vlinder in de Badhuisstraat.

“Vraaggerichte dagbesteding en individuele begeleiding voor mensen van nul tot honderd. Mensen met dementie, ADHD en autisme. We werken volgens de beleving.” 

“Hen een gelukkige dag bezorgen. Heel belangrijk. Wat wilt u? Wat niet? Wat kan ik toevoegen? Wij zijn er voor jou. Op acht cliënten hebben we twee á drie verzorgers.”

“Men is weer op zoek naar kleinschaligheid. De lijntjes bij ons zijn kort. Het voelt alsof je bij elkaar op visite komt. We koken met elkaar. Eten tussen de middag warm. ”

“Het is heerlijk om in Vlissingen te wonen. Warm en vertrouwd. Lekker aan de kust. Alles is dichtbij. Markt, strand, supermarkt. We gaan elke dag met de mensen eropuit.”

“Ik ben er graag voor anderen. Je krijgt er zoveel voor terug. Dat we na een jaar al zijn uitgebreid met een tweede locatie geeft wel aan dat dit soort zorg aanspreekt.”

“Toen mijn moeder nog leefde zei ze: als ik er niet meer ben, dan kun je mij vinden als die mooie blauwe vlinder in de Vlindertuin. Zo fladdert ze altijd met me mee.”


Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.