Manon Passenier

Manon Passenier (49). Latrelatie. Geboren in Vlissingen. Woont in Paauwenburg in dezelfde straat als waar ze opgroeide. Is sinds haar 23ste jaar stewardess bij de KLM. Businessclass.

“Ik dacht: ik word nooit aangenomen want dat zijn blonde dames met een parelketting. Nu is de crew multicultureel. Het is elke keer anders. Afwisselend. De mensen die je ontmoet.”

“Het liefst vlieg ik op het Verre Oosten. Voor het lekkere eten daar en de massages. Zomaar op vakantie gaan doe je niet met zo’n baan. Je komt al op de mooiste plekken ter wereld.”

“Strandjes. Baaien. Eilandjes. Maar echt, Vlissingen gaat voor mij boven alles. De zonsondergangen. Het Zeeuwse licht. Natuurlijk die scheepvaart. De Zeeuwse stranden zijn ook uniek.”

“Er zijn mensen die nog steeds negatief over Vlissingen zijn, maar er is overal wel wat toch? Kijk om je heen. Toeristen komen van heinde en verre naar hier. Zeker tijdens de coronatijd.”

“Het eerste wat ik altijd doe als ik thuiskom is naar de zee. Naarmate je ouder wordt waardeer je steeds meer de rust. In de Randstad werd ik gek. Heb er maar zes maanden gewoond.”

“Ben altijd al een vrijbuiter geweest. Vlissingen is voor mij synoniem met zorgeloosheid. De zee verveelt nooit. Als ik het overnieuw zou moeten doen zou ik misschien wel gaan varen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *