Marcel Baljeu

Marcel Baljeu (50). Getrouwd, 2 kinderen. Geboren in Vlissingen. HBO-bedrijfseconoom. Mede-eigenaar van Budelpack op Tholen dat voedingsmiddelen verpakt.

“Zakken, dozen, blikjes, potjes. Meest A-merken zoals M&M’s, Venz, Bounties, Mars. We maken steeds meer eenpersoons- en portieverpakkingen. Dat is de trend.”

“In de supermarkt let ik op de schaphoogte en op nieuwe verpakkingen. Maar ik moet eerlijk zeggen: ik kom er bijna nooit. Mijn vrouw doet altijd de boodschappen.”

“Als er geen noodzaak is zal ik nooit uit Vlissingen verhuizen. Dat is omdat ik er geboren ben. Familie. Vrienden. Kennissen. Iedereen woont hier. Het is mijn stad.”

“We wonen in De Tuinderij, een rustig en gezellig wijkje in West-Souburg. Vroeger stonden hier kassen. Vanuit huis fietsen we graag naar Zoutelande of Domburg.”

“Weet je wat het is, als we willen winkelen gaan we naar Middelburg of Goes. Om wat te drinken, fietsen we altijd naar Vlissingen. Panta Rhei, Pier 7, Bellamypark.”

“En wat je ook in Vlissingen hebt: er wordt veel georganiseerd. Ook de binnenstad heeft daarmee een boost heeft gekregen. In de zomer is Vlissingen gewoon top.” 

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *