Marcel Oonk

Marcel Oonk (66). Getrouwd, 3 kinderen. Geboren in Rheden. Oud-notaris. Woont hier sinds 1992. Kende Vlissingen via zijn broer die op de zeevaartschool zat. 

“Heb nooit hoeven wennen. Als notaris zit je meteen midden in de samenleving. Mooi en uitdagend werk. Je leert hele families en hun geschiedenis kennen.” 

“Vlissingers kijken wel de kat uit de boom, maar als ze je kennen zijn ze loyaal. Bijzonder vind ik die cultuur van no nonsense. What you see is what you get.” 

“Vlissingen is een fijne stad aan de Schelde. Een voorrecht om hier te mogen leven. In de zomer zwem ik elke zondag met een ploegje langs de Wacherse kust.”

“Jammer dat in de oorlog veel kapot gegaan is in Vlissingen. En in de jaren zestig veel gesloopt. Maar ik ben positief over de ontwikkelingen van de laatste jaren.”

“Van het toerisme en de handel moeten wij het hebben. En van gastvriendelijkheid. Een tophotelschool zou mooi zijn. En dan ook maar meteen een sterrenrestaurant.” 

“Sinds kort ben ik met pensioen. We hebben hier wortel geschoten. Volop tijd nu voor ons kleinkind, mooie wandelingen en lange fietstochten, wellicht naar Rome.” 

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *