Margot Verwijs

Margot Verwijs (56). Getrouwd. Werkzaam bij SVRZ in Middelburg. Geboren in Vlissingen. “Hier heb ik altijd het fijne gevoel van strand en zee gehad. Nog steeds. Dat komt door vroeger.”

“We zaten heel de zomer op het badstrand. Hadden we zo’n daghokje ónder de boulevard. Weet je dat nog? Waar nu Pier 7 is. Het was er kil vanwege het beton. Je kon er ook douchen.”

“Ik ben een liefhebber van rockabillymuziek. Vrolijk word je daarvan. In de winter gaan we meestal op reis. Naar festivals in Spanje. Of naar Las Vegas. Al tig keer geweest. Echt superleuk.”

“Tijdens Vlissingen Vintage deed mijn man altijd de carshow op het Bellamypark. Auto’s van vóór 1965. Zelf hebben we een Pontiac uit 1950. En wat kleding betreft: deze stijl draag  ik altijd.”

“Zodra de zon schijnt pik ik een terrasje. Meestal bij de Concurrent. Daar vind ik het het leukst. Die houten pallets daar trekken me veel meer aan dan van die gelikte tafeltjes en stoeltjes.”

“De Scheldestraat vind ik vreselijk. Het dubbel parkeren daar. Racende auto’s en scootertjes. Op het zebrapad moet je soms rennen voor je leven. Dat de gemeente dat niet beter aanpakt.”

“Maar in geen andere stad zou ik willen wonen. En verder doen we waar we zin in hebben. Niet wachten tot ons pensioen. Nee, nú. Nu zijn we nog gezond. Morgen misschien niet meer.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Margot Verwijs

  1. J.Valkier schreef:

    Wat de Scheldestraat betreft ben ik het mee eens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *