Margreet de Haan

ikbenvliss39-margreetMargreet de Haan. “Leeftijd is ook maar een getal”. Alleenstaand. Geboren in Zoutelande. Werkt in de HZ-boekhandel. Woont sinds ’85 in Vlissingen.

Nu in de Coosje Buskenstraat. “Zo’n fijne straat! Vlakbij de boulevard en toch anoniem. Er is altijd leven en het ademt nog de sfeer van Peskens”.

Haar eigenzinnige en lieve dalmatiër heet Lester. “Veel mensen kennen hem omdat ze hem hier vaak vanachter het raam naar buiten zien kijken”.

“Ik hou heel erg van het rauwe randje van Vlissingen. Dat het niet allemaal perfect is. Een heel fijne plek voor loslopende mensen zoals ik”.

“We zijn met velen van die mensen in Vlissingen. Die in geen enkel hokje passen. Ik ben nogal op mezelf en blij met m’n eigen denkwereld”.

Literatuur, kunst en de natuur vindt ze het belangrijkste in het leven: “Jezelf blijven verdiepen en verwonderen. Er is zoveel moois. Als je maar kijkt”.

“O ja en wat ik ook nog niet genoemd heb: Film By The Sea. Is bij mij om de hoek en dat is heel fijn. En vooral heel goed voor Vlissingen”.

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *