Marinus Dijkhuizen

Marinus Dijkhuizen (44). Single. Geboren in Vlissingen. Is, met z’n broer, eigenaar van rederij Dijkhuizen. “Hij is de doener. Ik ben meer de rekenaar.”

“Heb bedrijfseconomie gestudeerd. Op de HZ en in Tilburg. Daarna ben ik bij Heineken gaan werken. Kostprijsberekening van de blikjes en de flesjes.”

“Het was eigenlijk niet de bedoeling de rederij van onze ouders over te nemen. We hebben drie rondvaartboten. Op het Veerse Meer varen we vanaf 1972.”

“Hopelijk lukt het dit jaar om ook vanuit Vlissingen te vertrekken. Maximaal 3 uur. De boulevard vanaf het water. De haven van Breskens. De Hooge Platen.”

“Dat de schepen hier zo dichtbij komen is een clichéverhaal, maar het is wel waar de bezoekers op afkomen. Die moet je proberen in de stad te houden.”

“Vlissingen is een unique selling point. Een locatie waarbij de toerist invulling kan geven aan zijn vakantie. En daar hoort ook een hapje en een drankje bij.”

“Het ultieme Vlissingengevoel is de boulevard. Mijn achtergrond is water en de connectie met water is op de boulevard het grootst. Daar ligt mijn hart.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.