Marita Aertssen

Marita Aertssen (53). Weduwe. Geboren in Vlissingen. Office- en safetymanager (‘regelneef’) bij een loodgietersbedrijf. Studeerde 3 jaar rechten in Leiden.

“Haalde achten en negens maar ik werd ziek van de heimwee en ben gestopt. Zeeuwen zijn veel puurder, terwijl ze notabene het imago van stug hebben.”

“Ben vervolgens als bedrijfsleider in de Hooizolder gaan werken. Zo raakte ik bevriend met Pol, een van de eigenaren, waar ik later mee getrouwd ben.”

“Walcheren is zo mooi. In alle jaargetijden. Het bos. Het strand. De herten. De zeehonden. Ik rij bijna dagelijks op m’n paard, m’n allerliefste vriendinnetje.”

“Op Vlissingen ben ik heel trots. Als je ziet hoeveel mensen plezier hebben bij alle evenementen in de stad. Iedereen kruipt dan uit z’n hol, wil elkaar zien.”

“Ben na de dood van Pol heel fijn opgevangen. En gelukkig kon ik nog genieten. Dan was ik ergens en reed ik snel naar huis voor de zonsondergang.”

“Wonen doe ik op de mooiste plek van Nederland: de boulevard natuurlijk. Eén groot nadeel: ik ben daardoor nu verpest voor de rest van m’n leven.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *