Marjolein van der Meer – van den Dries

Marjolein van der Meer-van den Dries (55). Getrouwd, 3 kinderen. Geboren in Vlissingen. Lerares groep 1-2 op de Sint Jozefschool aan het Pablo Picassoplein.

“Lesgeven heeft altijd in m’n systeem gezeten. Als kind speelde ik al schooltje met m’n broers. Gaf ik opdrachtjes. Sommetjes en tekeningen maken.”

“Ik woon nog steeds in het huis waar ik geboren ben. Op de boulevard. Je steekt over en je bent op strand. Daar kan ik nog elke dag van genieten.”

“Mijn grote passie is hardlopen. Bijna dagelijks 10 tot 15 km. Het lopen aan de kust is zo bijzonder. Je voelt dat er hier veel zuurstof in de lucht zit.”

“Ik loop heel graag als het zo warm is als nu. M’n lichaam kan die hitte heel goed kwijt. Juist het buiten zijn trekt me aan. Ook met storm en regen.”

“Van oktober tot april zwem ik altijd. Eerst warmlopen langs het strand en vervolgens steeds een beetje dieper de zee in. Dat geeft zoveel energie.”

“Hopelijk groeien onze eventuele kleinkinderen ook op in dit huis. Net zoals ik. Water en zand. Meer hebben kinderen toch niet nodig om te spelen?”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *