Marleen Kooij

ikbenvliss97-kooijMarleen Kooij (44). Samenwonend, 3 zoons. Geboren in Vlissingen. Mede-eigenaar van City Hotel en theater Spoetnik. Woonde 7 jaar in Ierland en 10 jaar in Rotterdam.

“Toen ik jonger was wilde ik weg, maar vorig jaar verlangde ik weer naar m’n roots. Familie en vrienden. Je weet ook hoe het is om bij de zee op te groeien.”

“Ik wandel veel. Je maakt je hoofd leeg en komt op leuke ideeën. Je hoort de meeuwen, je ruikt het pasgemaaide gras. Dan ben ik altijd intens gelukkig.”

“We willen Vlissingen weer echt op de kaart zetten. Alleen door met elkaar te samenwerken kun je er wat van maken. De positieve flow is er in elk geval.”

“De Spoetnik wordt een laagdrempelig theatertje. We willen een fijne plek neerzetten met een terras voor de deur. Voor de Zeeuwen en de toeristen.”

“Het is al een paar keer gebeurd dat gasten van ons in Vlissingen zijn komen wonen omdat ze het zo naar hun zin hebben hier. Daar word ik ook blij van”.

“Nog een grappig verhaal: een deelnemer van het HZ-schaaktoernooi verbleef bij ons. De laatste dag vroeg hij: is er in Vlissingen eigenlijk ook een zee?”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *