Maurice Christiaansen

Maurice Christiaansen (48). Getrouwd, 3 kinderen. Geboren in West-Souburg. Mede-uitbater van eetcafé De Klip bij Watersportvereniging De Schelde. Van beroep reclasseringswerker.

“Wegens een ongeluk zit ik nu helaas in de ziektewet. Ik werkte met jong-volwassenen die een fout hebben begaan en een duw in hun rug nodig hebben. Ze weer op de rails krijgen.”

“De Klip is sinds twee jaar ook open voor niet-leden. Een huiselijke sfeer zegt iedereen. Een soort clubhuis zeg maar. Met dito prijzen. Er zijn dagen dat het binnen en buiten vol zit.”

“Vlissingen is een stad met potentie. Soms vind ik dat ze er te weinig uithalen. Zeker qua horeca. Niet meer zo als vroeger. Dat heeft natuurlijk ook te maken met allerlei regelgeving.”

“Het probleem hier is dat ze op allerlei plekken tegelijk bezig zijn. In plaats van één ding af te maken en dan pas naar het volgende. Maar ja, zo simpel zal het allemaal wel niet zijn.”

“Ik denk dat de EBI er niet meer gaat komen. Het zou toch geweldig zijn als we weer een vaste ferryverbinding met Engeland zouden krijgen? Dat brengt toeristen en werkgelegenheid.”

“Jammer dat alles tussen Vlissingen en Middelburg wordt volgebouwd. Het gaat juist om de ‘kleine’ dingen. Ik zie liever een egeltje of een specht dan een dure auto die voorbij rijdt.”

Dit bericht is geplaatst in Ik ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.