Miranda Samual

Miranda Samual (49). Getrouwd. Geboren in Vlissingen. Woont in O-Souburg. Begon ooit als pompbediende. Is nu bedrijfsleider tankstation Baskensburg.

“Veel vaste klanten. Heel gezellig. Er is nog nooit iets ergs gebeurd. Vroeger werd er meer gestolen. Dat kwam omdat we toen alcohol mochten verkopen.”

“Heb wel eens meegemaakt dat een naakte man kwam tanken. Was hélemaal van het padje. Hij deed verder niks hoor, maar ik heb wel de politie gebeld.”

“Hoe ik Souburg vind? Je hebt er eigenlijk wel alles, behalve een slager. Het is er goed om te wonen, maar om nu te zeggen “wow”, dat nou ook weer niet.”

“Ik fiets iedere dag naar m’n werk. Door weer en wind. Over de draaibrug en de Nieuwe Vlissingseweg. Nee, het jaagpad is mij te donker ’s morgens vroeg.”

“Vroeger lag daar het Veronicaschip. Gingen we op de brommer naartoe. Disco. Gezellig drankje doen. Nu ga ik zelden meer uit. Soms naar grote festivals.”

“Ik werk, ga naar huis, doe m’n boodschapjes, het huishouden en de tuin. Dat is het wel. Saai hè. Maar ik heb het erg naar m’n zin. Leuk team. Fijne collega’s.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *