Mohammed El Gartit

Mohammed El Gartit (29). Geboren in Nador, Marokko. Opgegroeid in Vlissingen. Eigenaar van Market & Slagerij Argana die zijn vader in de Hobeinstraat begon. Sinds 2011 in de Scheldestraat.

“Een doorloopstraat. Ons klantenbestand is zeer divers. Veel nationaliteiten. Van havenarbeiders tot internationale studenten. Multi-cultureel. Je maakt met iedereen een praatje. Heel gezellig.”

“We verkopen kip, vlees, groenten en fruit. Zo zijn onze exotische watermeloenen ieder jaar erg gewild. Eigenlijk zijn we een groothandel in kipproducten in onder andere Frankrijk en België.”

“Het idee daarvoor ontstond tijdens een mbo-stage bij een groothandel in verpakkingen in Lille. De vraag naar kipproducten was groot en als jonge ondernemer zag ik toen meteen kansen.”

“Wat ik vaak hoor in de winkel is dat ze schrikken van het bedrag dat ze moeten betalen. Telkens van: weet je het zeker? Heb je geen fout gemaakt? Omdat we van die scherpe prijzen hanteren.”

“Vlissingen vind ik een prachtige stad. Altijd als ik terug ben uit de grote stad voel ik de rust. Vrienden en familie. Lekker wandelen. Dan word je altijd wel herkend als de lokale slager hahaha.”

“Tijdens Onderstroom, volgend weekend, kan iedereen met onze straat kennismaken tijdens de audiovisuele tour ‘Home is where the Scheldestraat is’. Die zin is helemaal op mij van toepassing.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *