Monica Zuring

Monica Zuring (54). Single, 2 dochters. Geboren in Middelburg. Woont vanaf 1987 in Vlissingen. Buschauffeur Connexxion. Rijdt door heel Zeeland, tot aan Gent.

“Doe het al 21 jaar. Het leukste beroep dat ik kan bedenken. Het contact met de mensen. De natuur die je onderweg tegenkomt. Voel me zo vrij als een vogel.”

“De routes Paauwenburg en Oost-Souburg zijn ‘uitjes’. Altijd passen en meten vanwege het wegverkeer of files. Je moet natuurlijk zorgen dat je op tijd rijdt.”

“Vlissingen vind ik super. Ik ben niet voor niks verhuisd. Ons kent ons. Als ik bij de haltes aan kom rijden herkennen velen me al. Het is zo eigen geworden.”

“Ik woon in een flat aan de St.Kruislaan. Heerlijk. Een rustpunt. Daarvoor zat ik in Bossenburgh, een drukke buurt. Nu kan ik de skyline van Vlissingen zien.”

“Heb weinig tijd, maar deze week ben ik weer eens lekker de stad in geslenterd. Mooi dat het oude stratenpatroon weer gedeeltelijk is gereconstrueerd.”

“Binnenkort ga ik een dag minder werken, zodat ik er dan weer wat vaker op uit kan. Naar het strand bijvoorbeeld. Daar komt het nu helaas te weinig van.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *