Nel Wartena

Nel Wartena (82). Getrouwd, 4 kinderen. Geboren op Texel. Sinds 1962 in Vlissingen. “Van een eiland naar een schiereiland. Daarom bevalt het me zo hier.”

“Water om me heen. Dan heb je uitzicht. Ik ben geen bosmens. Ja, het Nollebos. Daar moeten we voor opkomen hè. Maar ik ben bang dat er toch wat komt.”

“En wat denk je van ‘Brit is back’? Dat staat op die borden. Weet jij of dat doorgaat? Iedere keer lees je dat ze ermee bezig zijn. Nou ik moet het allemaal nog zien.”

“Vorige week ging ik op m’n eentje naar Vlissingen Zingt. Dan ga ik op zo’n kei alles zitten te bekijken. Als je ziet wie daar allemaal op afkomen! Echt leuk.”

“Ja gut wat hebben we nog meer. Van die dingen waarvan je dan thuis zegt: goddorie nu doen ze dat weer. Er is natuurlijk weinig geld hè, dus wat wil je.”

“O ja, die motoren zondags op de boulevard! Eens even geen motoren alsjeblieft. Ze rijden gewoon rondjes en de gemeente houdt er geen controle op.”

“Nee ik ga de gemeente niet afkraken. Weet je wat ik raar vind? Dat je daar bij de bioscoop tot 21 uur parkeergeld moet betalen. Alsof het Amsterdam is.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.