Nienke van Heulen

Nienke van Heulen (47). Single. Geboren in Vlissingen. Werkt bij de gemeente Vlissingen. “Dienstverlening aan de burgers. Klantvriendelijkheid staat bij mij helemaal bovenaan.”

“Ja, Vlissingen heeft alles. De meeste zonuren. Het strand op drie minuten fietsen. Dat vindt je nergens ter wereld. Fantástisch gewoon. De zon die je in de zee kunt zien zakken.“

“Mijn vader Louis deed veel voor de stad. De Scheldekraan. De langste bank. Het Lentefeest. Hij is een groot voorbeeld voor me. Heb veel van hem geleerd, zoals crowdfunding.”

“Mijn mooiste herinnering aan Vlissingen is de eerste Sail. Die hele grote. Daar kwamen zoveel mensen op af. Dat was echt heel goed. Of het oude Straatfestival. Te gek gewoon.”

“Het waren andere tijden natuurlijk. Maar met kleine creatieve ideeën kun je ook iets doen. Het gezellig maken in de binnenstad. Sfeer creëren. Dat hoeft heus niet veel te kosten.”

“Kijk, ik ken mijn stad. Ken heel veel burgers. Wat ik ook doe is zoveel mogelijk lokaal te kopen. Zeker in deze tijd. Help elkaar. Zorg voor elkaar. En probeer lekker bezig te zijn.”

“Styling van interieurs is mijn hobby. Te zien op Instagram ‘Nienkstyle’. Als ik iets in mijn kop heb móet het gebeuren. Kan niet bestaat niet. Ja, dat heb ik echt van mijn vader.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *