Norman van der Mull

Norman van der Mull (49). Getrouwd, 3 kinderen. Grafisch vormgever. Web developer. Werkt thuis. Woont op de Singel, recht tegenover het huis waar hij werd geboren.

“Later verhuisden we naar de Paul Krugerstraat. Mijn hele leven speelt zich in feite af op een paar honderd vierkante meter. Heel suf misschien, maar ik voel me er lekker bij.”

“Het geeft een veilig gevoel. Het fijne aan Vlissingen: je komt altijd bekenden tegen. Mensen waar je een geschiedenis mee hebt. Allerlei herinneringen die daarbij horen.”

“Mijn ouders zaten bij de Pinkstergemeente. Wat grappig is: ik nam al mijn vriendjes mee vanwege de instrumenten. Veel Vlissingse muzikanten zijn daar ooit begonnen.”

“Mijn eerste optreden was op Scheldemond tijdens een schoolfeest. 14 jaar was ik toen. Ook veel in de Piek gespeeld. We oefenden in een oude opslagruimte van de PZC.”

“Wat we ook vaak deden: bij de sluizen op haringen vissen. Met tientallen kwamen die daar binnen zwemmen. En dan thuis opeten. Ik hou van lekker eten en koken.”

“Dat is mijn Indonesische kant. Familie is belangrijk. Voorlopig speelt het hele leven zich thuis af. School, werk en gezin. Het is improviseren. Net zoals in de muziek.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.