Peter Bleuel

Peter Bleuel (60). Getrouwd, 3 kinderen. Geboren in Vlissingen. Werkte 18 jaar op het postkantoor. Eigenaar van Bizongroep. 22 taxi’s en 43 man personeel.

“Vijf jaar geleden ging ik failliet. Zat drie jaar in de schuldsanering. Dat is heftig. Je houdt maar enkele echte vrienden over. Gelukkig zijn we er weer bovenop.”

“Enorm veel werk uit de havens. Horeca wordt steeds minder. Dat is een ramp. En ik vind dat de gemeente te weinig de eigen Vlissingse ondernemers verzorgt.”

“Taxibedrijf Noot uit Ede doet bijvoorbeeld het vervoer van Arduin- en Orioniscliënten. Dat is toch raar? Let maar eens op. Je ziet overal van die auto’s rijden.”

“Het gekste wat ik heb meegemaakt: een man die ik uit het ziekenhuis moest ophalen. Hij overleed twee straten verderop. Ben meteen weer teruggereden.”

“Vlissingen is mijn hometown. Wonen, werken, leven. Als je niet op vakantie kunt geeft Vlissingen, en met name de boulevard, je toch dat vakantiegevoel.”

“M’n streven is om nog uit te breiden met touringcars en huurbusjes. Weer het complete plaatje. Net zoals vroeger. Alleen wat kleiner. Voor het overzicht.”

 

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *