Peter Bootsgezel

Peter Bootsgezel (64). Getrouwd, 2 kinderen. Geboren in Vlissingen. Langstzittende ondernemer van Vlissingen in dezelfde zaak: familiepark ‘De Kanovijver’ in het Nollebos. 

“Een stukje levenswerk. We waren pubers toen we dit in 1973 kochten. Laagdrempelig. Voor iedereen. Vlissingers. Toeristen. Wandelaars. Fietsers. Sporters. Kinderen. Ouderen.”

“We willen vernieuwen, maar je weet hoe lang deze kwestie over het Nollebos al loopt. Bedoeling op ons terrein is een stukje nieuwbouw met boven een aantal vakantieappartementen.”

“Er zijn te weinig overnachtingsplekken in Vlissingen. In de binnenstad is veel leegstand. Ik vind het onbegrijpelijk dat bij ‘t Gat op de Kleine Markt toch winkelruimte moet komen.”

“Mijn speelterrein vroeger was de Grote Markt. Met daarachter de oude kazerne. Toen hadden we er tenminste nog een. Hahaha. Nu kunnen we ernaar fluiten. Absurd. Na al die jaren.”

“Hopelijk komt er bij ons wat schot in de zaak. Vrije tijd heb ik eigenlijk niet. Heb mijn hele leven hard gewerkt. Samen met mijn vrouw. De kinderen zijn in het bedrijf opgegroeid. ” 

“We hebben al veel pubers aan het werk geholpen en mee helpen opvoeden. De ouders weten niet wat ze zien. Hun kind aan het stofzuigen of opruimen. Dat geeft echt voldoening.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *