Peter ter Meulen

Peter ter Meulen (66). Single. Geboren en getogen Vlissinger. Oud-ambulancechauffeur. Oud-vrijwillig brandweerman. Vrijwillig klusjesman dierenasiel Walcheren. 

“Ik ben opgegroeid met dieren. Hoe ouder je wordt des te meer respect krijg je voor de natuur. Dieren horen daar ook bij. Je krijgt er liefde van. En ze zijn eerlijk.”

“Vlissingen vind ik geweldig. Behalve twee jaar in Duitsland tijdens militaire dienst ben ik nooit weggeweest. Mijn hele sociale leven heeft zich in deze stad afgespeeld.” 

“In een andere stad ben ik een vreemde. Wil altijd met iedereen lullen. Dan ga ik naar een winkel en dan ben ik een uur onderweg omdat ik zoveel mensen tegenkom.”

“Ik woon in de Dobberende Dozen. Als je ziet hoe vaak toeristen ons pand fotograferen. Als ik daar iedere keer een euro voor had gekregen was ik al binnen geweest.” 

“Over geld gesproken: het Vlissings college ziet toch ook alleen maar dollars? Dat Nollebos bijvoorbeeld. Daar blijven ze maar over bezig. Ik zeg: afkappen die handel.”

“Kom niet aan Vlissingen. Ik ben hier geboren en ga nergens anders meer naartoe. Doodgaan wil ik hier ook. Nu nog niet hè, want ik heb er nog niet voor getekend.” 

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *