Pierre Pieterse

ikbenvliss102-pietersePierre Pieterse (56). Getrouwd, 2 zoons. Geboren in Hilversum. Historicus. Werkt bij een online boekwinkel in managementboeken. Woont in Vlissingen sinds 2004.

“Hier heb je een betaalbare, ideale combinatie van voorzieningen, strand en zee. De fijnste stad waar ik ooit heb gewoond. Relaxed. Overal lucht en licht.”

Zijn twitternaam is Hollands_Glorie. Hij is de luis in de pels van de gemeente Vlissingen. “Ben zeer begaan met de stad. Daar komt m’n irritatie vandaan.”

“Ik word wel eens wakker en dan denk ik: wat heeft Vlissingen fout gedaan dat God het zó’n bestuur heeft gegeven. Ze denken het altijd beter te weten.”

“Als je met een voorstel komt dan word je weggehoond. De bevolking wordt genaaid en zal moeten bloeden: niet één jaar, niet twee jaar, maar tíen jaar.”

“De mensen hebben geen idee hoe erg het totale Scheldeterrein is vervuild. Daar kun je niet wonen. ‘t Valt niet eens te saneren. Of het kost een fortuin.”

“Maar ik ga doen wat de Vlissingers doen: het gezicht gericht naar de zee en met de rug naar de stad. Als je geen vriendje bent kom je er niet doorheen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Pierre Pieterse

  1. Marijke van der Salm schreef:

    Wij proberen ook een luis in de pels te zijn. Er gaat zoveel mis door wanbestuur. Zouden die luizen zich niet eens moeten verenigen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.