Pieter Ventevogel

Pieter Ventevogel (42). Getrouwd, 2 kinderen. Geboren in Vlissingen. Evenementen-organisator van met name Onderstroom, Bevrijdingsfestival, Vlissingen Zingt.

“Heel leuk om een feestje voor anderen neer te zetten. En ondanks dat ik veel mopper vind ik de medewerking van de gemeente daarbij heel bijzonder.”

“Vlissingen is een fantastische stad. Ruig. Er is al veel gesloopt maar er zijn nog zoveel mooie plekjes. We moeten ervoor waken dat we die bewaren.”

“Ik spreek veel mensen van buiten. Die zijn allemaal heel positief. Over de oude straatjes, de moderne architectuur, de vele beelden die in de stad staan.”

“Vanuit m’n huis kijk ik op de fontein op het Bellamypark. Ben altijd verbaasd hoe vaak toeristen die op de foto zetten. De Vlissingers kijken eroverheen.”

“M’n grootste ergernis: van oktober tot juni werkt hij niet. Vorstbeveiliging. Ook de waterbakken op de Fonteyne en het Scheldeplein. Dat noem ik laksheid.”

“Het hoeft heus niet allemaal geld te kosten. Ik vind dat je als gemeente best wel het gevóel kunt geven dat je de kunst en cultuur een warm hart toedraagt.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Pieter Ventevogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.