Ramon Alewijnse

Ramon Alewijnse (48). Single, 1 dochter. Geboren in Middelburg. Is vanaf 2014 beheerder van ‘t Archief op de Kleine Markt, een goedlopend buurtcafé met dito terras.

“Gezellige koffiegasten in de vroege morgen tot de mensen die hier na het werk komen borrelen. Vele nationaliteiten, gebroederlijk tezamen, voelen zich bij ons thuis.”

“Na tien jaar een kroeg in hartje Breda, wilde ik terug. De rust hier. Het relaxe. Als je in Vlissingen bij de HEMA in de rij staat, vragen ze hoe je verjaardag is geweest.”

“Ik hou ervan het de klanten naar hun zin te maken. Hun gemeenschappelijke interesses te ontdekken. Zoals hun muziekvoorkeur. Net zoals mijn vader Theo altijd deed.”

“Daarnaast vind ik het mooi om iets bij te dragen aan de cultuur in Vlissingen. Zoals Vlissingen Vintage, Stad BBQ, Elvis Memorial. En natuurlijk ons populaire Sneeuwbal.”

“Ik woon op de ‘oprit’ en geniet ervan om zo dicht bij de boulevard te wonen. Met mijn hond Pluto, de bekendste bruine labrador van Vlissingen, zie je mij daar elke dag.”

“Vlissingen gaat boven alles. Ondanks moeizame gesprekken met de gemeente Vlissingen over onze openingstijden en ons terras, proberen we er het beste van te maken.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *