Raymond Mookhram

Raymond Mookhram (46). Samenwonend, 2 kinderen. Geboren in Nieuw-Amsterdam, Guyana. Nam in 2006 een huisartsenpraktijk in de Badhuisstraat over.

“De praktijk is de meest internationale en gevarieerde van Vlissingen. Dat is historisch zo gegroeid bij mijn voorgangers Detmar, Bom, Bosch en De Feijter.”

“Vlissingen vond ik meteen bijzonder aangenaam. Lijkt op mijn vorige stad Heerlen. Arbeiderssteden. Het echte leven. Men is hier zichzelf. Zonder keurslijf.”

“Dit is een stad met onontgonnen potentie. Perfecte geografische ligging. Binnen een paar uur ben je in de grote Europese steden. Dat beseffen we nog te weinig.”

“Verder de vrijheid. Wij zijn de stad van de vrijheid. Hier is de bevrijding twee keer begonnen. Die van de Tachtigjarige Oorlog en die van de Tweede Wereldoorlog.”

“Maar voorlopig zijn dit apocalyptische tijden. Geen fysieke contacten. Zoveel mogelijk binnen blijven. Het scenario van een SF-film. De situatie verandert elke dag.”

“We zullen er het beste van moeten maken. Gezondheid staat voorop. De saamhorigheid en het begrip van de mensen in deze crisis maken diepe indruk op mij.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *