Rein Geervliet

Rein Geervliet (76). Getrouwd, 2 dochters. Rasechte Vlissinger, maar vanwege de oorlog geboren in Yerseke. Oud-scheepswerktuigkundige op cruiseschepen. 

“Door mijn schoonfamilie ben ik in de mode beland. Geen grote stap voor mij, want aan boord werd veel geflaneerd. En kleding interesseerde me altijd al.” 

”Van ‘70-’80 hadden we een textielzaak aan de Troelstraweg. Sinds 1980 Steketee Damesmode in de Lange Zelke. Onze dochters hebben het overgenomen.” 

“Ben voorzitter van de winkeliersvereniging geweest en nu ambassadeur van het Vlissingse. Ik hou van deze stad en zal er alles aan doen om dat uit te dragen.”

Kijk, er wordt te negatief over gedacht door de Vlissingers zelf. Toeristen vinden onze stad allemaal geweldig: boulevard, stranden en ook de binnenstad.”

“Met politiek heb ik niks. Kan er niet goed tegen. Alles duurt te lang naar mijn idee. Maar ondanks dat zie ik een stijgende lijn in Vlissingen qua ontwikkeling.”

“Het hele modegebeuren is nu in handen van de vijftigers. Heerlijk om te zien hoe goed die met elkaar samenwerken. We moeten het echt met z’n allen doen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Rein Geervliet

 1. Bert Botzen schreef:

  Beste Rein Geervliet,
  Evenals u heb ik vroeger bij de K.J.C.P.L. gevaren en ik ben lid van de Vereniging van oud-personeel. In het tijdschrift de RILPOST, no. 51 van november, schreef ik een artikeltje over een kleerhanger die ik thuis bij een opruiming vond. Daarop stond “R. Geervliet”. Ik deed een oproep wie hem kent of gekend heeft. Via een tip van een oud-collega die u op de Van Riebeeck heeft afgelost, kwam ik op deze website terecht.
  De bewuste RILPOST-uitgave komt nog op de website van de KJCPL, maar als u het op prijs stelt dan kan ik het artikel met foto ook mailen.
  Als u hier liever niet op wilt reageren dan respecteer ik dat. No hard feelings,
  Met vriendelijke groet,
  Bert Botzen,
  Oud-wtk KPM/KJKCPL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *