Remco van Schellen

Remco van Schellen (46). Samenwonend. Geboren in Lobith. Daar waar dus de Rijn Nederland binnenstroomt. Radiopresentator bij Omroep Zeeland.

“Elke werkdag van 6 tot 9. Een mooi en intiem tijdstip. Je wekt mensen, zit bij hen aan de ontbijttafel en vertelt of ze een paraplu mee moeten nemen.”

“Ik heb wat met tijd en klokken. Heb er dertig in huis. M’n leven wordt ook geregeerd door de klok. Ik lig meestal om 19 uur in bed en sta om 2.45 uur op.”

“Het is dus altijd donker als ik naar m’n werk fiets. Zomer en winter. Langs dezelfde kapotte straatlantaarns. Heb de gemeente er al twee keer over gemaild.”

“Vlissingen is down to earth. Weinig opsmuk met een ruw randje. Recht door zee. Die sfeer bevalt me heel erg. En er gebeurt van alles. De stad heeft lef.”

“Hier worden dingen uitgeprobeerd. Die hele discussie over de gekleurde huizen begon in de Nieuwstraat. Dwars tegen alles in. Geweldig vind ik dat.”

“De meest Vlissingse plek voor mij is het puntje bij de sluizen. Je zit er lekker in de zon, het is ruig bij slecht weer en je kunt er de gekte even ontvluchten.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.