Remy Guanipa

Remy Guanipa (49). Samenwonend, 10 kinderen. Geboren op Curaçao. Kwam 27 jaar geleden vanwege de liefde in Vlissingen wonen. Plaatst slimme meters door heel Zeeland.

“Van de overkant tot aan Zierikzee. Lekker werken zal ik maar zeggen. Je komt bij allerlei mensen binnen. Maar vóór de corona was het anders. Nu bewaar je zoveel mogelijk afstand.”

“Als je respect toont dan krijg je dat terug. M’n vriendenkring is eigenlijk al heel m’n leven dezelfde. Marokkanen. Surinamers. Nederlanders. Ras maakt niet uit. ’t Gaat om respect.”

“Vlissingen vind ik geweldig. In de zomer genieten. En in de stille winter weer sparen voor de zomer. Terrasje pakken. Lekker visje eten in Westkapelle. Of een boulevaardje doen.”

“De enige hobby die ik heb is voetbal. Samen met een vriend coach ik bij VC Vlissingen het jeugdteam onder de dertien jaar. De competitie ligt nu natuurlijk stil. Maar trainen mag.”

“We wonen in Kanariesprenk. Een koophuis. Kindvriendelijke buurt. Leuke buren. Fantastisch dat mijn kinderen hier opgroeien. Ik verhuis hooguit nog maar één keer: naar Curacao.”

“Gezond en gelukkig zijn. Dat is het belangrijkste. Ik leef met de dag. Bij mijn familie. Hoef geen miljonair te zijn. Af en toe een vakantie en dan ben ik blij. Dan is het goed voor mij.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *