Remy Vasseur

Remy Vasseur (38). Samenwonend, 1 zoon. Geboren in Vlissingen. Sinds 2012 Zeeuws recordhouder op de hele triatlon. Sportcoach. Heeft een bedrijf in groenvoorziening.

“Tuinen bijhouden en inrichten. Vind het fijn om te sjouwen en lekker bezig te zijn. Groen geeft zoveel sfeer voor de mensen. Krijg het de laatste twee jaar steeds drukker.”

“Ben geen fulltime loper meer. Voor de triatlon heb ik te weinig tijd. Als je een kind krijgt, richt je je leven anders in. Geef 15 uur les. Personal training en aan groepen.”

“Vlissingen is voor mij het Nollebos. Stukje duinen richting Dishoek. Vanuit Vlissingen kun je veel kanten op met de trainingen. En ‘s avonds klaart het weer meestal op.”

“Ik vind dat de gemeente het leuk doet qua groenvoorziening. Veel bomen. Buiten het centrum dan. Daar kan het veel beter. Wel waterpartijen maar water is hier genoeg.”

“Als die overkapping in de Lange Zelke weggaat, zou je daar heel goed palmen en olijfbomen kunnen neerzetten. Met riet rondom de stam komen ze prima de winter door.” 

“Olijven groeien wel een centimeter of vijftig per jaar. Echt stoer. En je kunt ze gemakkelijk snoeien. Heel veel werk heb je daar niet aan. Dat zou toch hartstikke mooi zijn?”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *