René Dekker

René Dekker (64). Single, maar ‘niet alleenstaand in het leven’. Geboren in Oost-Souburg. Gepensioneerd beleidsmedewerker toerisme gemeente Veere.

“Ik ben geboren met een groeistoornis. Gelukkig zitten positiviteit en opgewektheid in mijn DNA. De kansen die je krijgt in het leven moet je altijd benutten.”

“Vroeger zag je in het openbare leven veel minder mensen met een handicap. Nu ziet het bij mooi weer -bij wijze van spreken- zwart van de scootmobiels.”

“Vlissingen is voor mij toch wel de boulevard. Ik begin bij De Punt en eindig bij het windorgel. En dan onderweg een praatje maken en een terrasje pakken.”

“En de schepen natuurlijk. Onder aan de Coosje Buskenstraat zie je ze boven je uit torenen. Dan besef je weer dat we in een kom onder de waterspiegel leven.”

“De boulevard is voor mij super toegankelijk. Je kunt zo het strand oprijden. Horeca en winkeliers kunnen op dat punt nog wel een slag maken. Dat is gewoon handel.”

“Jammer dat de portemonnee van de gemeente leeg is. Geld voor leuke dingen is er niet meer. We hebben nog een zeeslag te maken. Met de mariniers hoop ik.” 

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.