René Visser

René Visser (54). Single, 1 dochter. Geboren in Ede (G). Kende Vlissingen van vakanties. In 1981 werden zijn ouders filiaalhouders van ‘Radio het Westen’ in de Walstraat.

“Heb lang bij de NS-fietsenstalling gewerkt en later bij de Fietsenmakker. Maar toen werd ik afgekeurd. Ik help wel veel mensen in de buurt. Maak af en toe nog een fietsje.”

“Niet te veel anders wordt het weer te dol in mijn hoofd. Met de metaaldetector eropuit gaan is mijn hobby. ‘s Nachts met m’n hoofdlampje. Van Walcheren tot aan Knokke.”

“Als ik dat piepje hoor, krijg ik altijd een euforisch gevoel. Rust ook. Het is ínspanning en óntspanning. En meestal word je beloond. Mijn topstuk is een gouden munt uit 1453.”

“Na mijn ouders en dochter is mijn Vespa mijn alles. Dat is wat hè? M’n zevende inmiddels. Geel is nu de kleur. Ik rij door heel Vlissingen en Walcheren. En zeg iedereen gedag.”

“De meeste mensen kennen me als die gozer van dat scootertje. Even boodschappen doen zit er niet in. Ben zo een paar uur onderweg. Ik blijf zwaaien. Zoals Willem-Alexander.”

“Heb gelukkig altijd al in de oude stad gewoond. Kijk, je loopt daar het trapje op en je bent bij de zee. Dat geklaag begrijp ik niet. Je moet juist naar de positieve dingen kijken.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *