Rien van den Berg

Rien van den Berg (62). Getrouwd, 2 kinderen. Begon op zijn 19e met Autoschadebedrijf Van den Berg. Geboren en opgegroeid in de Slijkstraat waar zijn opa een transportbedrijf had.

“Het stond er altijd vol met vrachtwagens. Ook in de Koestraat en het Boterplein. Veel verkrotte woningen nog in die tijd. Spelen deden we bij de kazerne waar nu de Westpoortflat staat.”

“Ben klein en kneuterig begonnen. Als je wat doet, doe het dan goed. Kwaliteit leveren. En de klant centraal stellen. Passie, trots en bevlogenheid. Als je dat hebt, is werken een hobby.”

“Ik wandel vaak door het Scheldekwartier. Dan denk ik: wow, hier gebeurt het. Alle vernieuwing gebeurt hier in het centrum. Heel bijzonder. Dat vind je nergens anders in Nederland.”

“We hebben nu twee coronajaren achter de rug. De mensen vieren hun vakantie in Nederland. En daar heeft Vlissingen van geprofiteerd. Het is veel drukker geworden met toeristen.”

“Wat me ook aantrekt hier is het multiculturele. Geen eenheidsworst van mensen. Het beweegt hier. Nonchalant. No nonsense. Gewoon jezelf zijn. Niet pretenderen dat je iets bent.”

“Wel streef ik altijd perfectie na die ik dagelijks ook op mijn medewerkers probeer over te brengen. Dat is terug te zien in ons werk. En de toekomst? Who knows. Wij zijn er klaar voor.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.