Riet de Groot

ikbenvliss67-rooierietRiet de Groot. 83 jr. Gescheiden, 4 kinderen. Geb. Middelburg. Heeft tot haar 72ste jaar in ‘het leven’ gezeten. Stond in Vlissingen bekend als Rooie Riet.

“Ik was weggelopen van mijn man en voor het geld ben ik toen gaan poetsen in café Amicus van ‘tante Sjaan’. Maar die zag wat anders in me natuurlijk.”

“Na de eerste keer dacht ik: dat is gemakkelijk verdiend. Ik stond er niet bij stil. Ging meestal ‘s middags al naar ‘t café. Dan had je vaak nette heren.”

“Ik ben bij het Leger des Heils grootgebracht en heb dit werk mezelf eigen gemaakt. Ik dacht: nu ga ik de mannen maar op deze manier pakken.”

“Ik deed alleen maar ‘gewone’ seks. Dat ging vlug hoor. Tien minuten ofzo. En met sommige klanten hoefde ik alleen maar te praten of te wandelen.”

“Heb er goed van geleefd: ik hield van dure kleding en ik heb veel gereisd: wel tien keer naar de (klein)kinderen in Australië. Het geld is allemaal op.”

“Toch vond ik het een mooie tijd, gek hè. Nu zie je alleen maar sletten. Een slet maakt je huwelijk kapot, een hoer niet, want die wordt betaald.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.