Riny Hardenberg

ikbenvliss68-hardenbergRiny Hardenberg. 70 jr. Getrouwd, 2 dochters. Geb.Vlissingen. Heeft al 45 jaar een sauna in Vlissingen waarvan de laatste 35 jaar in Park Westduin1.

“Vlissingen is mijn thuis. Je kent iedereen en bij mooi weer waan je je altijd in het buitenland. Lekker mosselen eten terwijl de schepen langsvaren.”

“Toen we begonnen met onze sauna, waren er maar tien in Nederland. Later werden dat er 300. En ook veel sportscholen hebben er tegenwoordig een.”

“Omdat we een familiebedrijf zijn, kunnen we het hoofd langer boven water houden. En we hebben als zittend ondernemer het recht om uit te breiden.”

“Over het plan met de huisjes heb ik een zwijgplicht. Die hele hetze is ontstaan vanwege een lek in de gemeenteraad. Zelfs dreigbrieven. Heel erg.”

“Waartégen zijn die handtekeningen eigenlijk verzameld? De mensen weten helemaal niet waarover het gaat. Het totaalplan is nog helemaal niet bekend.”

“Er is nog niets officieel ingediend. En stél dat het zo is, dan maakt het maar 7% van Westduin1 uit. Allemaal eco-vriendelijk. Meer kan ik niet zeggen.”

Dit bericht is geplaatst in Ik Ben Vlissingen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *